Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Προσφορά!

15.20 

Επιστημονικοί Συνεργάτες:
ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ Γ.• ΓΙΩΤΑΚΟΣ Ο.• ΖΩΜΕΝΟΥ Ν. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Μ.• ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ Ε.• ΚΑΤΑΚΗ Χ. ΜΕΓΑΡΗ Κ.• ΠΑΠΠΑ Β.• ΠΑΣΠΑΛΗ Α.• ΠΙΣΧΟΣ Χ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

Περιγραφή

10 Επιστημονικοί Συνεργάτες του PsychologyNow* ξεδιπλώνουν τη δυναμική και τον πλούτο της Ψυχολογίας για να βιώσετε τον Κόσμο με νόημα και πληρότητα!

Όλα τα κεφάλαια των επιστημονικών συνεργατών αποτυπώνουν την ολότητα της Ψυχολογίας στον Κόσμο μας, ισορροπώντας αρμονικά μεταξύ του αντικειμενικού και του υποκειμενικού, μεταξύ της ζωής και του βιώματος, μεταξύ της επιστήμης και του αφηγήματος.

Η ανάγνωσή του θα σας κάνει να αναρωτηθείτε, να αναζητήσετε, να βγείτε από αυτοματοποιημένες σκέψεις και μοτίβα, να στραφείτε στο «Γιατί;» και το «Πώς;», για να δώσετε νόημα στον δικό σας κόσμο, ώστε να σχετιστείτε με ασφάλεια και σεβασμό, επιδρώντας με θετικό πρόσημο στην κοινωνία.

Θα γνωρίσετε πώς να μεταβολίσετε τις αξίες σας στο πεδίο της ευεξίας και να αναζητήσετε μέσα από το προσωπικό νόημα πώς να βιώνετε (όχι μόνο να ζείτε βιολογικά) τη ζωή. Θα μάθετε ότι το ταξίδι της βιωμένης ζωής, ξεκινά πρώτα από όλα από την αναγνώριση της ευθύνη σας. Ότι χρειάζεται να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, για να τον εξελίξετε, να τον αλλάξετε, να τον αγαπήσετε, να τον κατανοήσετε, αφήνοντας πίσω τις δοξασίες, τις δεισιδαιμονίες, τα στερεότυπα και τα δοσμένα αιώνων.

Ο Κόσμος μας είναι γεμάτος με Ψυχολογία και η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας. Ξεκινήστε να ζείτε μία ζωή με πληρότητα.

 


*  Το PsychologyNow είναι το πληρέστερο επιστημονικό site Ψυχολογίας και Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2013 από τον ψυχολόγο Χάρη Πίσχο και με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καθημερινών αναγνωστών και των κορυφαίων ειδικών της Ψυχικής Υγείας στη χώρα μας και τον κόσμο.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω